HÅROLOGI - HÅRVÅRDSSERIE

Hårologi hårprodukter och hudvårdsprodukter samt näringstillägg är baserade på de bästa råvarorna från naturens egna källor. Alla hårologi hårprodukter är tillverkade i Sverige av högkvalitativa råvaror med största möjliga hänsyn till miljön. Såväl innehåll som förpackningar är biologiskt nedbrytbara.

Hur hittar jag rätt hårprodukt? Ditt hår är personligt. Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet en Hårolog. Vi har gått en specialistutbildning som ger kunskap att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är.

Som Hårolog studerar vi håret och hårbottnen och gör en hårtest och kan därför sedan med stor säkerhet ge dig professionella råd om hårprodukter och behandlingar. De hårprodukter du köper med dig hem blandar Hårologen med några droppar utvalda Exotiska Extrakt, så att de får den effekt just du behöver. En exklusiv service som Hårologerna är ensamma om. Du får specialistservice Förutom hårtest och skräddarsydda hårprodukter får du självklart också en proffsig klippning och styling.

Alla Hårologer utbildar sig kontinuerligt inom de senaste trenderna och teknikerna samt olika specialområden. Hårprodukter för hårproblem. Hårologen kan med hjälp av en håranalys och ett hårtest snabbt ställa en diagnos och därefter ordinera precis rätt hårprodukter för att avhjälpa de flesta förekommande problemen.

varför en hårolog?

Ditt hår är personligt. Faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck. Det vet en Hårolog. Vi har gått en specialistutbildning som ger kunskap att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är. Hårologen studerar håret och hårbottnen och gör en hårtest och kan därför sedan med stor säkerhet ge dig professionella råd och behandlingar. De produkter du köper med dig hem blandar Hårologen med några droppar utvalda Exotiska Extrakt, så att de får den effekt just du behöver. En exklusiv service som Hårologerna är ensamma om.
 

hårtest

Inom Hårologi har vi alltid varit intresserade att öka kunskapen om håret. I det syftet har vi utvecklat olika verktyg och metoder att analysera håret. Hos oss kan du därför få en hårtest utförd.
 

testa ditt hår

När Hårologen testar ditt hår klipper vi av ett hårstrå och mäter hårets styrka och sträckbarhet i en så kallad hårtestapparat. Det ger svar på om håret är fuktighetsälskande eller fuktighetsavvisande. Hårets fuktighetsbalans är avgörande för hur det ska behandlas för att bli fräscht och glänsande vackert, kännas bra och vara lätt att forma. Vi kan nu dessutom erbjuda datatest med nya smarta Digital Hairtester med digitalt kundkort, som snabbt och enkelt analyserar ditt hår och ger rätt produktrekommendationer.
 

FÖR EN GRÖN HÅRVÅRD

Hårologi hår-, hudvårdsprodukter och näringstillägg är baserade på de bästa råvarorna från naturens egna källor. Såväl innehåll som förpackningar är biologiskt nedbrytbara.
HÅROLOGI arbetar kontinuerligt med att göra alla produkter ännu ”grönare”.
I samarbete med Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund har Grønne Erhverv utarbetat en negativliste över produkter som anses skadliga för miljö och hälsa, och en positivliste över produkter som inte bedöms vara skadliga.
 

POSITIVELISTAN

FIL SHAMPOO

FIL SHAMPOO NEUTRAL

FOB SHAMPOO

FOB SHAMPOO NEUTRAL

FIL CONDITIONER             

FIL INTENSIVE CURE

FIL CURE SPRAY

FOB CONDITONER

FOB INTENSIVE CURE

FIL/FOB MIX CURE

COLOR PROTECTOR

H&S GENTLE WASH

H&S DANDRUFF SHAMPOO

Trend spray

Quick set

Hair Mousse

Fiber Putty

MY WAVE PERM LOTION 1

MY WAVE PERM LOTION 2

MY WAVE FIX-NEUTRALIZER

MY WAVE STABILISATOR-RINSE

Equo by hårologi

I 40 år har Hårologi vidareutbildat frisörer i kunskap om hår, hud och näring. Med denna genuina kunskap tar vi nu steget vidare och delar med oss av vårt kunnande till hästägaren.

Coat Schampoo
Milt och fuktighetgivande pH-balanserat schampoosm gör rent, vårdar och är mjukgörande för päls och hud. De essentiella fettsyrorna bibehåller de naturliga fetterna på huden samt återfuktar hårremmen.

Coat Balsam
Ett utredande balsam för man och svans. Bomullsfröolja ger glans och mjukhet.

Skimmel Schampoo
Schampo med blå- lila pigment som korrigerar gula färgskiftningar. Pälsen blir vitare och glansigare. pH-balanserat schampo med milda, tvättaktiva substanser och intensiva glansgivare.

Fux Schampoo
Schampo med röd- organde pigment, som förstärker fuxfärgen och ger glans. pH-balanserat schampo med milda, tvättaktiva substanser och intensiva glansgivare.

Coat & Skin Care
En creme som har en lugnande och svalkande effekt på huden. Använs vid irritation, samt efter stark solexponering, solbränd mule, små sår, hovtramp, insektsbett, etc.Passar även som schampo vid eksem men ska då sköljas ur.

Power Oil
Power Oil är ett kosttillskott och har en sammansättning av vegetabiliska oljor med höga halter av viktiga omättade och fleromättade fettsyrorna Omega 3 % 6. Kan bidra till em väl fungerande mag- och tarm-funktion och även hjälpa till vid kolik och fång. Huden blir mer smidig och motstådskrafti, pälsen blir blank. För invärtes och utvärtes bruk. Hälls över kraftfodret.

Brilliant Shine
Glansspray som ger man och svans ett exeptioellt djup, stålande glans och mycket mer utredande.